Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 iulie 2016

Femeia.






girl, sexy, and black image



El trebuie sã știe cã ești specialã. Și cum va ști asta un copil fãrã experiențã?

 Iar deja, un om cu experiențã îl denumim...bãrbat. Bãrbatul știe ce vrea, ce cere și pentru ce cere. Ca sã știe cã ești specialã, trebuie sã treacã prin multe femei ( nu, nu chiar atâtea, nu te gândi la prostii!). Tot felul de femei. Sã diversifice, sã recunoascã atunci când sunt toate la fel, sau când una e diferitã. Și atunci e momentul în care își va da seama, chiar el însuși cã e capabil de propria decizie și cã știe ce își dorește.
Când ea pare la fel de experimentatã în teorie, dar îl pãcãlește, ea doar încearcã sã fie. i îi iese. Ea e diferitã pentru cã vorbește diferit, se îmbracã diferit, gândește diferit! În propriul stil. Este atât de imprevizibilã cu ceea ce face și ce spune încât el este frenezie. Îl fascineazã cã nu poate sã o citeascã orice ar fi, pentru cã ea nu exprimã cuvinte clare, ea știe cã trebuie sã fie halucinogena pentru cã de lucrurile halucinogene nu s-a plâns nimeni pânã acum, ba din contrã. Știe cã acest aer îi oferã exact porția de enigmã necesarã pentru energia masculinã. Iar energia masculinã cautã provocare, libertate, pe când energia femininã trãiește la intensitate maximã din punct de vedere emoțional.
 El este intrigat de energia ei și nu poate s-o lase sã plece.
 Cred și eu...vibe-ul ãsta îl vrem toți. Sã fim trezi și sã ne simțim îmbãtați de o persoanã, practic asta ne dorim cu toții, pentru cã pretindem cã nu ne mulțumim cu jumãtãți de mãsurã.  Și așa îmbãtați, am auzit eu cã suntem mișto, frate. Cine dracu nu e mișto, atunci când e fericit?! Fericirea aia profundã de simți cã nu se mai terminã și crezi cã o sã fii așa mereu. Ce bine se simte! Sã râzi non stop, sã mai dai un shot de..ceva din când în când, care contribuie prietenesc la starea ta.
 Și chiar dacã o lași sã plece, o vrei înapoi, devi din nou lucid și îți dai seama cât e de diferitã, cât e de frumoasã pe interior și inocentã. (greu de crezut cã e aceeași persoanã care seara își pune dresuri negre pânã la genunchi pentru tine, huh?). Câtã energie debordantã și misterioasã îți transmite. E ca și cum porii se conecteazã și acapareazã corpurile într-o afecțiune pe care puțini o simt.

 Ea e femeia pe care toți o vreți și nu știți sã vã exprimați în așa fel încât sã se înțeleagã cã o vreți.
  Și dacã stau sã mã gândesc, cum ați cere?
 "Vreau și eu puținã bunãtate, frumusețe, inocențã și nu prea, mister...toate amestecate cu puținã poezie?"

Isabella Aim

luni, 4 iulie 2016

Reverie

 

Reverie

            (Isabella Aim)


 Lumină pe tejghea, 
 Ploaia s-a retras, 
 Întuneric în mintea mea, 
 Universul te ține în suspans. 
  
 Marea te așteaptă, 
 Nisipul și el să mângâie obrazul, 
 Hamacul îți face lin balansul, 
 Muzica oprește haosul. 
 Din mintea ta nefastă. 
  
 Sub cer liber cânți, 
 Proptită de-o umbrelă, 
 Lângă tine el își contopește sufletul de-al tău, 
 Marea e ca o acuarelă. 
  
 Sufletele se atrag demult, 
 Bucăți din ele-s activate, 
 Privirile 'totdeauna par calde, 
 Îndrăznelile nu ne ajung.