Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 august 2016

Femeile au coaiele mai mari decât bărbații, iar bărbatul care nu face eforturi este inutil.

Femeile au coaiele mai mari decât bărbații, iar bărbatul care nu face eforturi este inutil.  

  


 Deși am scris-o așa, gândirea mă obligă să scriu introducerea invers: Pentru că bărbatul care nu face eforturi este inutil, ca rezultat, în epoca modernă femeile au coaiele mai mari decât bărbații. Nimic nou până acum, știu...doar câteva cuvinte în plus.
 Cum ziceam în articolul anterior, cum că o ea, femeie ideală își pune dresurile negre pentru tine, nu mă refeream că tu ești pe primul plan și plăcerea ta contează cel mai mult. Crede-mă, ea își ia dresurile negre până peste genunchi de fapt, pentru că se simte ea sexy și asta îi permite să fie dominantă și să facă ce vrea din tine...ba chiar să te facă și să spui asta. Dar asta nu înseamnă că nu îi place să preiei cârma imediat după și să o împingi spre un perete, rece. (te va ierta, îți spun eu! și nu...nu răcește!)
 Când ea domină, pur și simplu nu trebuie lăsată să domine până la capăt. Fă efortul s-o întrerupi.
 La fel și cu abordarea unuia față de celălalt, în ziua de azi bărbații prea s-au învățat să le lase pe femei să aibă coaie mai mari ca ei, ba chiar le invită la acest eveniment minunat. Ceea ce dragilor, nu e tocmai ok, pentru că din ce în ce...rămâneți voi fără ele. And guess what...we do need them!
 Viața noastră e un joc. Iar toate jocurile, absolut toate merg după anumite reguli. Femeia e cea care pornește o mică flacără, bărbatul o extinde, femeia o întreține.
 Pentru ca bărbatul s-o extindă are nevoie de efort. Câteodată psihic, câteodată fizic, dar recunosc...cel mai adesea da, intelectual. Trebuie să știe să gâdile intelectul în așa fel încât s-o extindă peste tot. Pentru că dacă ajunge în încăperea fiecărei emisfere, ajunge la tot. Ajunge la ea.
 Întreținerea ei mi se pare într-adevăr cea mai importantă. Pentru că ai nevoie de informații și foarte multe conexiuni. Ai nevoie să fii acolo atât psihic, atât fizic, atât subtil, atât nu, să fii toată. Să te dai pe tine și în același timp să știi să întreții misterul.
 So ladies...vedeți de ce aveți coaiele mai mari decât ei?!
 Dar înainte să ne bucurăm prea tare, o flacără nu merge întreținută fără să fie extinsă...de aceea bărbatul care nu face eforturi este inutil.

 Succesul este dependent de efort. Iar atunci când câștigi o femeie, este un succes! 


ISABELLA AIM :)